Reviews


5 stars after 166 reviews
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bami rames bestellen en N A S I krijgen!!! 8/12/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk eten, en super vriendelijke bezorger. 8/8/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde bestelling! Kwam pas na 3/4 uur. Toen nog ruim 3/4 uur gewacht op de tweede goede bestelling. Dit was echt heel slecht!!! Bij een verkeerde bestelling moet je de juiste onmiddelijk brengen. Waardeloos opgelost!!! 7/23/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/21/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Roti shop is altijd Top 7/18/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles geheel naar wens. Op tijd geleverd, warm, en erg lekker. 7/18/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top eten!we hadden op de site een bakje extra saus gevraagd maar dat was er helaas niet bij bezorgd,klein min puntje 7/12/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor mensen die niet erg pittig gewend zijn was het misschien iets te pittig. Verder prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is echt lekker. Maar met de bezorging kan het beter. Zaterdag roti besteld en dat kwam zonder pannekoek. Is wel nabezorgd en gelijk 2 gekregen maar dat kwam een uur later. Zondag besteld weer op het werk en ik was wel gebeld door de bezorger maar ik ben niet altijd in de gelegenheid om mijn telefoon bij me te hebben op het werk. Toen ik er na een half uur achter kwam dat ik gebeld was had de bezorger het bij de poort achter gelaten terwijl er een deurbel van de poort naast zit. Beetje jammer als je bijna wekelijks besteld en dat ze dan nog niet weten waar de bel zit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk:-). This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Nan brood wel betaald niet gekregen 6/17/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Anderhalf uur gewacht 6/13/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 6/11/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten goed verzorgd, zeer warm gebleven door de verpakking, prima bezorging en op tijd. 6/10/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Ik had de vegetatische roti met ei en aubergine, en het broodje met Thaise garnalen. Zo lekker en goed gekruid! En een super aardige bezorger. 6/2/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/31/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Als ik roti kip (kerrie) bestel, verwacht ik ook een kerriesmaak zoals ik dit gewend ben met de roti's van Ram's Roti. De kleur ansicht is rood en over de smaakt valt nog te betwisten. De aardappels niet goed gaar, zo jammer. Verder krijg je ruim voldoende eten dus dat is een pluspunt. Sambal is niet pittig, denk dat 't is gemaakt naar de Westerse tong. Ik mis echt de originele roti kip KERRIE smaak en baal ontzettend dat ik wederom bij jullie heb besteld. Dit is dus echt voor mij/ons de laatste keer. Hoop dat jullie wat met de feedback doen van klanten. Verder veel succes gewenst. 5/31/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 5/27/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en prima verzorgd! 5/24/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eerste keer dat we bij rotishop bestelden. De kouseband in de roti was erg muf, alsof deze in een natte kartonnen soos heeft gezeten. De kouseband eruit gehaald, dan was de roti heerlijk! Ik gok dat dit eenmalig/toeval was, ik zou nog wel eens bestellen. Mango lassie, spekkoek allebei heel lekker. De bezorging duurde 1u en 55 min ipv de ingeschatte max van 45 minuten. We wonen ook ver van de Rotishop, maar de inschattinf kan beter :) 5/20/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal is t eten echt heel lekker, maar deze keer ven ik voor het eerst erg teleurgesteld. Het was droog en niet goed gevuld 5/20/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
TOP! 5/19/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We ontvingen niet helemaal wat we besteld hadden, maar het was weer erg lekker! 5/16/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed en snel! Toptent This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zaak roti of nasi goreng maakt niet uit alles is lekker 4/27/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spaarkaartcode werkt niet. 4/22/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat je ook kiest, alles is lekker 4/16/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wel even wennen aan de (vernieuwde?) website, maar toch gelukt heerlijke gerechten te bestellen, overheerlijk!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer goed verzorgd, en lekker ruim voldoende! Bezorging binnen de afgesproken tijd en vriendelijk. Coupon ook ontvangen, Dank. Tot de volgende bestelling. 4/8/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zalige roti, zoals het hoort te smaken! Zeker aan te bevelen! Bij de website mis ik een menubalk bovenaan de pagina, waarmee je snel naar de verschillende categorie eten kunt springen. 4/6/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging prima en op tijd, eten erg lekker! Een aanrader! 4/2/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelde loempia was niet meegeleverd! 3/21/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten is zoals elke keer verrukkelijk bij de RotiShop. Ik zou willen dat ik het in mijn dorp kon bestellen en niet alleen als ik aan het werk ben. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
My recommendation would be to include a bit more green beans and a bit less potato, I think that would be more in line with dietary requirements of this time. I intended to add one additional pancake for the roti but it was not in my order. I called and they delivered the extra pancake and I could pay at the door. Good service! 3/15/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was allemaal weer heerlijk, snel bezorgd en vriendelijke bezorger! 3/15/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed en lekker eten, aanrader! Bestel hier met regelmaat. 3/14/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/5/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Optijd bezorgd en lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/2/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/2/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/2/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten werd erg laat bezorgd en was niet meer op eetbare temperatuur 1/19/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Roti Shop 5 stars after 166 reviews
Roti Shop