Reviews


5 stars after 241 reviews
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Je kan nergens de couponcode toevoegen 6/21/2024
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een heerlijke rotikip 👍 6/8/2024
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste vega roti die ik ken! Komt altijd vlot en warm aan. 6/1/2024
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
helaas was de bestelling later dan de afgesproken tijd maar de kwaliteit van het eten maakte het wachten waard. Lekker pittig en warm bij bezorgen. Kleine tip bij zo'n grote bestelling op de verpakking vermelden wat er in zit. Maar heerlijk gegeten. 5/2/2024
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker hoor 4/8/2024
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en goed warm een blijver! 2/10/2024
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/24/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima, lekker en vriendelijke bezorging! 12/20/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed: Goed heet, bezorging op aangegeven tijd,ruim voldoende eten en lekker goed op smaak. 11/25/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed! 11/1/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en perfect op tijd! 9/22/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was lekker enige wat niet lekker was. Was de bara, die was niet vers en dat proef je meteen. 9/13/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In tegenstelling tot de laatste 15 jaar was de kwaliteit van de Roti slecht!! Leek gewoon op een oude leftover. Dit ben ik niet gewend van jullie. 8/25/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer prima en lekker goed warm, bezorging perfect! Maar ik kan beter een beoordeling als het niet goed is. 8/10/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De extra bestelde roti vel is niet geleverd maar wel betaald. 7/31/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten en snel geleverd . 7/20/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed! Je krijgt er geen spijt van bestellen zou ik zeggen. 6/24/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten,goed warm en ruim voldoende. Prima bezorging, zeer vriendelijk en op de afgesproken tijd. 6/12/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/8/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker zoals altijd! 5/31/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodjes lekker vers ga zo door This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/7/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed en zoals het hoort, ruim voldoende eten en vriendelijke bezorging en op tijd. 4/28/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles perfect en smakelijk! 4/19/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer prima in orde en lekker! Bezorging op tijd en zeer vriendelijk. Eten ruim voldoende voor een tweede keer. 4/1/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
bezorger kon wederom het adres niet vinden, en het eten was best smaakloos dit keer.. 3/21/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/11/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik zou graag iets meer groenten willen. Bv kool bij de kouseband. De smaak van de kerrie saus was lekker. Dankjulliewel alweer:) 3/8/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beetje pittiger dan normaal nog wel lekker 3/6/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super fijn! We hadden een grote last minute bestelling, maar daar werd goed naar gehandeld. Bezorger was ietsje later, maar gelukkig voor ons geen ramp. Heerlijk eten ook nog eens! 2/22/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was een tijdje geleden dat ik bij de Rotishop besteld had. Ik bestel er al dik vijftien jaar denk ik. Het was als van ouds echt vurrukkuluk! Roti kip kerrie aan het bot; zalige kerrie, verse niet doorgekookte aardappel en de gesmoorde kousebandjes natuurlijk. 2/7/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website beetje moeilijk voor mij te hanteren, uiteindelijk gelukt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/22/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer genoten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2023
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima broodjes 12/28/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top roti, smaakt heerlijk, altijd goed warm en een perfecte portie. Niet duur en snel bezorgd. Absoluut aanbevolen. 12/15/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima weer! Het is saai om te schrijven, maar geen klachten, goed warm en de bezorging was top binnen de afgesproken tijd. 12/1/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker 11/26/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/22/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/22/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super, super lekker!En ik heb zelf een catering bedrijf en bestel weinig, maar als ik eten bestel, dan bij jullie! 11/18/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon Goed! Bezorging prima en ruim op tijd! 11/18/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Je besteld speciale portie en bij opmerkingen nog verzoek geschreven dat groente apart in bakje word gedaan Lezen de bijzonderheden niet wat klant schrijft Weer verkeerd geleverd en is al de zoveelste keer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lieve bezorger 11/11/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pannekoek was hard en heel anders als normaal denk een nieuwe kok. Eren was zoutloos. Ik had een coupon voor 5 euro korting die niet werkte, gebeld en de koerier zou mn 5 euro meenemen. Niks ontvangen ! Normaal zeer tevreden maar dit keer matig 11/5/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerijk en vers 11/4/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2022
Roti Shop 5 stars after 241 reviews
Roti Shop