Reviews


5 stars after 193 reviews
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker 11/26/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/22/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/22/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super, super lekker!En ik heb zelf een catering bedrijf en bestel weinig, maar als ik eten bestel, dan bij jullie! 11/18/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon Goed! Bezorging prima en ruim op tijd! 11/18/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Je besteld speciale portie en bij opmerkingen nog verzoek geschreven dat groente apart in bakje word gedaan Lezen de bijzonderheden niet wat klant schrijft Weer verkeerd geleverd en is al de zoveelste keer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lieve bezorger 11/11/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pannekoek was hard en heel anders als normaal denk een nieuwe kok. Eren was zoutloos. Ik had een coupon voor 5 euro korting die niet werkte, gebeld en de koerier zou mn 5 euro meenemen. Niks ontvangen ! Normaal zeer tevreden maar dit keer matig 11/5/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerijk en vers 11/4/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker! 10/17/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk ditmaal broodje pittig rundvlees en broodje bakkelou 10/17/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging. Goede kwaliteit van het product. 10/7/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk roti gegeten met mn familie. Authentieke en vertrouwde smaak. Netjes en op tijd bezorgd 10/6/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was helemaal koud…. Vorige keer was het ookal niet warm maar dacht zeg er niks van, kan gebeuren. Nu beetje klaar mee 10/5/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Op zich goede kwaliteit maaltijden maar de prijzen beginnen wat tegen te staan voor overwegend bami/rijst met twee schepjes vlees en wat groente. 9/29/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was top! 9/21/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Roti shop heeft mij nog nooit teleurgesteld altijd goede kwaliteit 9/19/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/14/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
As always very yummy, and delivered in time. I ordered a roti and a nasi separately, could also have ordered them in a menu, but that price is higher, and I couldn't find out why that is. 9/12/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling geplaatst voor 19.15-20.00 bezorger stond om 18.06 voor de deur,op de bon stond duidelijk de gewenste tijd.ook hadden we bij de roti speciaal een bakje extra saus gevraagd,geleverd werd echter een bakje pindasaus.de roti zelf smaakte als altijd heerlijk. 8/30/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/23/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en goede porties 8/19/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/17/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bami rames bestellen en N A S I krijgen!!! 8/12/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk eten, en super vriendelijke bezorger. 8/8/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde bestelling! Kwam pas na 3/4 uur. Toen nog ruim 3/4 uur gewacht op de tweede goede bestelling. Dit was echt heel slecht!!! Bij een verkeerde bestelling moet je de juiste onmiddelijk brengen. Waardeloos opgelost!!! 7/23/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/21/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Roti shop is altijd Top 7/18/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles geheel naar wens. Op tijd geleverd, warm, en erg lekker. 7/18/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top eten!we hadden op de site een bakje extra saus gevraagd maar dat was er helaas niet bij bezorgd,klein min puntje 7/12/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor mensen die niet erg pittig gewend zijn was het misschien iets te pittig. Verder prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is echt lekker. Maar met de bezorging kan het beter. Zaterdag roti besteld en dat kwam zonder pannekoek. Is wel nabezorgd en gelijk 2 gekregen maar dat kwam een uur later. Zondag besteld weer op het werk en ik was wel gebeld door de bezorger maar ik ben niet altijd in de gelegenheid om mijn telefoon bij me te hebben op het werk. Toen ik er na een half uur achter kwam dat ik gebeld was had de bezorger het bij de poort achter gelaten terwijl er een deurbel van de poort naast zit. Beetje jammer als je bijna wekelijks besteld en dat ze dan nog niet weten waar de bel zit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk:-). This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Nan brood wel betaald niet gekregen 6/17/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Anderhalf uur gewacht 6/13/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 6/11/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten goed verzorgd, zeer warm gebleven door de verpakking, prima bezorging en op tijd. 6/10/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Ik had de vegetatische roti met ei en aubergine, en het broodje met Thaise garnalen. Zo lekker en goed gekruid! En een super aardige bezorger. 6/2/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/31/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Als ik roti kip (kerrie) bestel, verwacht ik ook een kerriesmaak zoals ik dit gewend ben met de roti's van Ram's Roti. De kleur ansicht is rood en over de smaakt valt nog te betwisten. De aardappels niet goed gaar, zo jammer. Verder krijg je ruim voldoende eten dus dat is een pluspunt. Sambal is niet pittig, denk dat 't is gemaakt naar de Westerse tong. Ik mis echt de originele roti kip KERRIE smaak en baal ontzettend dat ik wederom bij jullie heb besteld. Dit is dus echt voor mij/ons de laatste keer. Hoop dat jullie wat met de feedback doen van klanten. Verder veel succes gewenst. 5/31/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 5/27/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en prima verzorgd! 5/24/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eerste keer dat we bij rotishop bestelden. De kouseband in de roti was erg muf, alsof deze in een natte kartonnen soos heeft gezeten. De kouseband eruit gehaald, dan was de roti heerlijk! Ik gok dat dit eenmalig/toeval was, ik zou nog wel eens bestellen. Mango lassie, spekkoek allebei heel lekker. De bezorging duurde 1u en 55 min ipv de ingeschatte max van 45 minuten. We wonen ook ver van de Rotishop, maar de inschattinf kan beter :) 5/20/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal is t eten echt heel lekker, maar deze keer ven ik voor het eerst erg teleurgesteld. Het was droog en niet goed gevuld 5/20/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
TOP! 5/19/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We ontvingen niet helemaal wat we besteld hadden, maar het was weer erg lekker! 5/16/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed en snel! Toptent This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zaak roti of nasi goreng maakt niet uit alles is lekker 4/27/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spaarkaartcode werkt niet. 4/22/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat je ook kiest, alles is lekker 4/16/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wel even wennen aan de (vernieuwde?) website, maar toch gelukt heerlijke gerechten te bestellen, overheerlijk!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Roti Shop 5 stars after 193 reviews
Roti Shop