Reviews


5 stars after 46 reviews
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging was perfect snel. Het eten was erg lekker. Ik weet nog steeds niet wat "Speciaal" betekent, maar er zat in ieder geval een ei bij. De website werkte wat lastig, moest veel scrollen. 4/5/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/3/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ouderwets lekker ! 3/29/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 3/26/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles super 3/24/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super lekker 3/15/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Let op: afhalen is in de Vespuccistraat 31, niet in de Kinkerstraat! 3/15/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/11/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Only suggestion, the site could have more pictures of the food. Delicious food Really good quantity Fast delivery Perfect! 3/10/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/8/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon het lekkerste van allemaal, altijd dezelfde kwaliteit. 3/3/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker & snel! 3/1/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet alles gekregen wat ik besteld had 2/18/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/30/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was echt superrr lekker en vers!!! Veel lekkerder dan voorheen en de porties zijn lekker groot 😍 ik ben iig jullie vaste klant! 1/29/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Super laat bezorgd, eten was koud en smaakte nergens naar! 1/23/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top was weer heerlijk 1/22/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top! Vandaag binnen 16 minuten bezorgd! 1/13/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was een heerlijke roti met tofu en tempeh en netjes op tijd geleverd! 1/9/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was iets later dan normaal, maar het eten was heerlijk en we kregen een extra flesje cola en grote porties vanwege het wachten. Top! 1/7/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Om het niet lang te maken zou ik zeggen alles is top zoals gewoon πŸ‘ŒπŸΌπŸ‘ŒπŸΌ 1/4/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bijzonder lekker 1/4/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2020
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Binnen een uur heerlijke roti op tafel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere roti, ook zeer goede porties! 12/24/2020
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed!!! 12/21/2020
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker, altijd snel en altijd veel. Bestel er een extra pannenkoek bij, dan heb je de volgende dag nog een rotirol! 12/19/2020
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2020
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, altijd vers bereid, erg vriendelijk en aardig personeel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/6/2020
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer top 11/23/2020
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Na de bestelling kreeg ik niet onmiddelijk een bevestiging. Dit gebeurde wel toen jullie de oude site nog gebruikte. 11/16/2020
Roti Shop 5 stars after 46 reviews
Roti Shop