Reviews


5 stars after 138 reviews
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed en snel! Toptent This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zaak roti of nasi goreng maakt niet uit alles is lekker 4/27/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spaarkaartcode werkt niet. 4/22/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat je ook kiest, alles is lekker 4/16/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wel even wennen aan de (vernieuwde?) website, maar toch gelukt heerlijke gerechten te bestellen, overheerlijk!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer goed verzorgd, en lekker ruim voldoende! Bezorging binnen de afgesproken tijd en vriendelijk. Coupon ook ontvangen, Dank. Tot de volgende bestelling. 4/8/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zalige roti, zoals het hoort te smaken! Zeker aan te bevelen! Bij de website mis ik een menubalk bovenaan de pagina, waarmee je snel naar de verschillende categorie eten kunt springen. 4/6/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging prima en op tijd, eten erg lekker! Een aanrader! 4/2/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelde loempia was niet meegeleverd! 3/21/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten is zoals elke keer verrukkelijk bij de RotiShop. Ik zou willen dat ik het in mijn dorp kon bestellen en niet alleen als ik aan het werk ben. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
My recommendation would be to include a bit more green beans and a bit less potato, I think that would be more in line with dietary requirements of this time. I intended to add one additional pancake for the roti but it was not in my order. I called and they delivered the extra pancake and I could pay at the door. Good service! 3/15/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was allemaal weer heerlijk, snel bezorgd en vriendelijke bezorger! 3/15/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed en lekker eten, aanrader! Bestel hier met regelmaat. 3/14/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/5/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Optijd bezorgd en lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/2/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/2/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/2/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten werd erg laat bezorgd en was niet meer op eetbare temperatuur 1/19/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2022
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/13/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er werd gebeld dat de bestelling niet zou komen. Of we ff opnieuw konden bestellen...5 minuten later stond de bezorger wel ineens voor de deur! Lekkere communicatie!!! 12/10/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
eten is prima, bezorging is de laatste tijd traag 11/29/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Used their own delivery service. Perfect. On time, food well wrapped and warm. Excellent quality and taste. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Echt schandalig vandaag, als vaste klant van roti/tandoori shop heb ik bijna 2 uur moeten wachten na 2x bellen een extra drankje beloofd niet gekregen! En ook nog is eten koud. Top Thanks ! 11/27/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet goed verpakt. Alle sauzen liepen door! Ben ik niet gewend... 11/17/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Had om 17.30-17.45 besteld, kwam het al om 18.00 uur. En ik had nog geen pauze!!!!!!! 11/16/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ga zo door 10/22/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/18/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had om 15.30 uur de bestelling geplaatst (voor 17.30-17.45) en de bestelling kwam pas om 18.05. Toen was mijn pauze dus al bijna om. Kan toch niet jongens!! 10/12/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ordered 2 vegetarian dishes. Delivery was within expected delivery time frame, dishes were warm and very tasty :) 10/4/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had hier al eerder besteld, want hier haal je echt een van de beste roti's van Amsterdam. Ik bestel 'm bij voorkeur via hun eigen website, zodat Deliveroo en Thuisbezorgd en al die andere gangsters er niet met de winst vandoor gaan. En oh ja een verzoekje: mag er volgende keer wat zuur bij? 9/1/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd. Dik tevreden over alles!! Ga zo door!!! 8/31/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was weer helemaal naar wens! Prima website, lekker gegeten, lekker warm, vlot gebracht. Roti Shop blijft een van mijn favorieten. 8/26/2021
Roti Shop Kinkerstraat 43hs 0204125833
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lieve werknemers en heerlijk eten! 8/25/2021
Roti Shop 5 stars after 138 reviews
Roti Shop